A Super SOCO egy elektromos motorkerékpár, ami sok szempontból egyedülálló. A design a Café Racer modellekből merített ihletet és azt kell hogy mondjuk, az eredmény fantasztikus lett!

A formatervezés és a teljesítmény is nagyszerű, de mennyibe kerül? A Super SOCO márkán belül jelenleg három modell áll rendelkezésre, amelyek mindegyike egyaránt vonzó árú és megjelenésű.

Vedd be a várost a Super SOCO-val és az összes figyelem Rád vetül. Nemcsak kényelmes, de megfizethető megoldást is nyújt Számodra. A sportos TS modell ára 899.000 Ft,  a retró megjelenésű TC 999.000 Ft, a CU modell pedig 849.000 Ft.

 A Super SOCO villanymotorokkal óvja a környezetet és a pénztárcád egyaránt. Károsanyag-kibocsátása nincs, így nem járul hozzá a légkör szennyezéséhez sem.

A Super SOCO kifejlesztett egy olyan terméket, amely okos megoldásokat alkalmaz és amely nemcsak megfizethető, de a napi közlekedést is rendkívül élvezetessé teszi.

A Super SOCO a BOSCH-sal karöltve egy olyan 17 hüvelykes kerékagymotort fejlesztett ki, új C35-ös mágneses tekercsekkel, ami nem fog cserben hagyni. A szénkefe nélküli agymotor tökéletes megoldás, lényegesen kevesebb karbantartást igényel, mint bármely azonos kategóriájú benzines robogó motorja.

Hogyan működik?

A Super SOCO akkumulátorok kivehetők és külön is feltölthetők. A töltő a csomagban található.

A Super SOCO otthon is kényelmesen tölthető, de akkumulátort kivéve az irodában vagy akár egy gyorsétteremben is tölthetjük. Az akkumulátort teljesen feltölteni kb. 6 óráig tart.

Alapvetően három üzemmód közül választhatunk, az üzemmódtól függően szabályozhatjuk a sebesség felső korlátját, meghosszabbítva ezzel az akkumulátor élettartamát.

A Super SOCO nagyszerű megoldás a környezet és a pénztárcánk számára is. Mindössze egy AM vagy B kategóriájú vezetői engedélyre van szükségünk, és már indulhatunk is.

Leave a Reply