A Super SOCO “TS” modellje egy elektromos moped, teljesítménye alapján 50 cm3-es segédmotoros kerékpárnak megfeleltethető jármű

Használat előtt, mint ahogyan minden más elektromos járművet is, úgy a Super SOCO TS modellt is fel kell tölteni. A motor egy hordozható akkumulátorral van felszerelve. Ez akár otthon vagy irodában is tölthető, de gyakorlatilag bárhol, ahol elérhető áramforrást találunk.
Ez nemcsak kényelmes, de azt is jelenti, hogy a Super SOCO-t sokkal nehezebb ellopni, ha az akkumulátor nélkül hagyjuk az utcán. Természetesen nem ez az egyetlen lopásgátló megoldás, hiszen az összes modell alapfelszereltségként rendelkezik riasztóval.

Az akkumulátort kb. 6 óra alatt teljesen feltölthetjük- akár munka közben is-, így hozzávetőlegesen 80 km-t tehetünk meg.

Egy mozdulat kivenni és visszatenni az akkumulátort. Ha éppen egy garázsban szeretnénk tölteni, akkor ezt megtehetjük az akku kivétele nélkül is az erre kialakított csatlakozón keresztül, ami a TS oldalán helyezkedik el.

És igen, teljesen csendes!

A BOSCH által kifejlesztett elektromos motor a hátsó kerékagyban található.

 A Super SOCO nem alkalmas nagyobb túrákra vagy városokon átívelő hosszú utakra, de kiválóan használható a városi közlekedésre és rendkívül könnyen kezelhető.

Tökéletes megoldás a fiatalok számára, akiknek még nincs sok tapasztalata a motorozásban, de szeretnének egy élményteli közlekedési eszközt használni.

Mivel a Super SOCO TS-t nagyon könnyű vezetni,  jobban összpontosíthatsz az útra és a forgalmi körülményekre, így mindenki számára biztonságosabbá teheted a közlekedést.

Leave a Reply