Skip to main content

A Super SOCO elektromos motorkerékpár egy igazán profi mérnöki alkotás, ami sok szempontból egyedülálló. A design a Café Racer modellekből merített ihletet. Vegyítették az technológiai innovációval és azt kell hogy mondjuk, az eredmény fantasztikus lett! 

Nézzük meg, miért egyre népszerűbb a Super SOCO az elektromos motorok piacán. Akár a design, akár az ár tekintetében vizsgáljuk, megtaláljuk a választ. Ráadásul a Super SOCO robogók és a TSx valamint a TC modellekhez mindössze AM vagy B-s jogosítvány is elegendő. A Super SOCO TC Max már nagyobb teljesítményű motor, ehhez rendszámra és legalább A1 jogosítványra van szükség.

Super SOCO TC - zöld

Super SOCO ára

A formatervezés és a teljesítmény is nagyszerű, de mennyibe kerül? A Super SOCO márkán belül jelenleg hat modell áll rendelkezésre, amelyek mindegyike egyaránt vonzó árú és megjelenésű.

Vedd be a várost a Super SOCO-val, és az összes figyelem Rád vetül. Nemcsak kényelmes, de megfizethető megoldást is nyújt a Számodra.

  1. A retró megjelenésű Super SOCO TC 1.149.000 Ft.
  2. A legújabb sportos Super SOCO a TSx ára 1.149.000 Ft.
  3. A legerősebb Super SOCO a TC Max ára 1.599.000 Ft.
  4. A városi elektromos robogó, Super SOCO CUx modell pedig 949.000 Ft / Special Edition Ducati ára 999.000 Ft.
  5. A nagy kerekű elektromos robogó, Super SOCO CPx ára 1,399,000 Ft.
  6. A szállítás szakértője, a Super SOCO VS1 ára 1,499,00 Ft.

Utoljára frissítve: 2021.04.30.

A Super SOCO villanymotorokkal óvja a környezetet és a pénztárcád egyaránt. Károsanyag-kibocsátása nincs, így nem járul hozzá a légkör, így a városi legevő szennyezéséhez sem.

A Super SOCO kifejlesztett egy olyan terméket, amely okos megoldásokat alkalmaz és amely nemcsak megfizethető, de a napi közlekedést is rendkívül élvezetessé és rugalmassá teszi.

A Super SOCO a BOSCH-sal karöltve egy olyan 17 hüvelykes kerékagymotort fejlesztett ki, új C35-ös mágneses tekercsekkel, ami nem fog cserben hagyni. A szénkefe nélküli agymotor tökéletes megoldás, lényegesen kevesebb karbantartást igényel, mint bármely azonos kategóriájú benzines robogó motorja.

Hogyan működik a Super SOCO?

A Super SOCO akkumulátorok kivehetők és külön is feltölthetők. A töltő a csomagban található. Néhány modell 2 akkumulátort is képes fogadni, megduplázva ezzel a hatótávot.

A Super SOCO otthon is kényelmesen tölthető, de akkumulátort kivéve az irodában vagy akár egy gyorsétteremben is tölthetjük. Az akkumulátort teljesen feltölteni kb 6 óráig tart. Ez az idő a töltők és akkumulátorok fejlődésével folyamatosan csökken.

Alapvetően három üzemmód közül választhatunk. Az üzemmódtól függően szabályozhatjuk a sebesség felső korlátját, meghosszabbítva ezzel az akkumulátor élettartamát. Ne feledjük, hogy a vezetési stílus nagyban befolyásolja a hatótáv alakulását is.

A Super SOCO nagyszerű megoldás a környezet és a pénztárcánk számára is. Mindössze egy AM vagy B kategóriájú vezetői engedélyre van szükségünk, és már indulhatunk is.

Leave a Reply

Close Menu