Skip to main content

A Super SOCO TS modell egy elektromos motorkerékpár, teljesítménye alapján 50 cm3-es segédmotoros kerékpárnak megfeleltethető jármű

Használat előtt, – mint ahogyan minden más elektromos járművet is, úgy a Super SOCO TS modellt is – fel kell tölteni. A motor egy hordozható akkumulátorral van felszerelve. Akár otthon vagy irodában, kávézóban is tölthető Gyakorlatilag bárhol tudjuk tölteni, ahol elérhető áramforrást találunk.

Ez nemcsak kényelmes, de azt is jelenti, hogy a Super SOCO motorokat sokkal nehezebb ellopni, ha az akkumulátor nélkül hagyjuk az utcán. Természetesen nem ez az egyetlen lopásvédelem megoldás, hiszen az összes modell alapfelszereltségként rendelkezik riasztóval.

Super SOCO TS - fehér

Az akkumulátort kb. 6 óra alatt feltölthetjük, ha le teljesen van merülve, akár munka közben is. Egy töltéssel hozzávetőlegesen 80 km-t tehetünk meg. Két akkumulátorral a hatótávolság a duplájára növelhető. Az elektromos motorok hatótávolsága függ a vezetési stílustól, valamint olyan különböző tényezőktől, mint például: útburkolat állapota, domborzati viszonyok, hőmérséklet, a motort vezető súlya és a gumiabroncs légnyomása.

Egy mozdulat kivenni és visszatenni az akkumulátort. Ha éppen egy garázsban szeretnénk tölteni, akkor ezt megtehetjük az akku kivétele nélkül is az erre kialakított csatlakozón keresztül, ami a TS motor oldalán helyezkedik el.

Super SOCO TS - piros - elektromos motor

Igen, teljesen csendes!

A BOSCH által kifejlesztett elektromos motor a hátsó kerékagyban található.

 A Super SOCO nem alkalmas nagyobb túrákra vagy városokon átívelő hosszú utakra, de kiválóan használható a városi közlekedésre és rendkívül könnyen kezelhető.

Tökéletes megoldás a fiatalok számára, akiknek még nincs sok tapasztalata a motorozásban, de szeretnének egy élményteli közlekedési eszközt használni. A városi elektromos motorozás élménye egészen új és rendkívüli.  

Mivel a Super SOCO TS-t nagyon könnyű vezetni,  jobban összpontosíthatsz az útra és a forgalmi körülményekre, így mindenki számára biztonságosabbá teheted a közlekedést. 

Ha felkeltette a figyelmed, nézd meg a Super SOCO TS oldalunkat (link).

YouTube csatornánkon pedig izgalmas, új videókat találhatsz.

Leave a Reply

Close Menu