Skip to main content

Bár tudjuk, hogy sokan kitartanak még ebben a hidegben is, a téli időszak beköszöntével, a legtöbb elektromos motor már a garázsban pihen.

Ez esetben reméljük, hogy elvégeztétek a téli karbantartással kapcsolatos teendőket is. Fontos, hogy a motort és az akkumulátort külön kell karbantartani. A motort tiszta állapotban, az akkumulátort pedig szobahőmérsékleten tároljuk, optimálisan 50-60%-os töltöttségi szinten. Ha fűtött garázsban tároljuk a motort, nem szükséges áramtalanítás után kivenni az akkumulátort. Ellenkező esetben viszont, vegyük ki és vigyük egy fűtött helyiségbe a téli időszak idejére.

YouTube videók

Segíteni szeretnénk azoknak a Super SOCO tulajdonosoknak, akik nincsennek pontosan tisztában a fenti lépésekkel. Ezért az új videó sorozatunk első részében az elektromos motorok téli karbantartásáról esik szó. A videóban Sinkovics Bence, a Super SOCO Hungary szerviz munkatárs tanácsait hallhatjátok.

Ide kattintva nézhetitek meg a videót.

elektromos motor téli karbantartás
Super SOCO elektromos motor téli karbantartás – YouTube videó

Ha tetszenek a szerviz videók, kövessetek minket, valamint segíthettek abban, hogy milyen témában készítsünk még videókat a Super SOCO motorokkal kapcsolatban. Írjátok meg a kérdéseiteket itt vagy a YouTube komment szekcióban.

A videóban, Bence egy Super SOCO TC (bézs színű) modellen mutatja be a lépéseket. A TC az egyik legnépszerűbb modell. A klasszikus café racer stílust ízlésesen ötvözték a modern elemekkel, az eredmény pedig vadítóan elegáns. Rendszeresen számolnak be a tulajdonosok arról, hogy milyen sokan megnézik a motort az utcákon.

Vajon, milyen érzés lehet kitűnni a forgalomból? Egy biztos, nem a hangja miatt fognak utánad nézni.

Támogatás

Fontosnak tartjuk, hogy a Super SOCO tulajdonosok a legjobb minőségben élvezzék az utazást. Ezért a videó sorozatban igyekszünk minden olyan témát megtalálni, ami segít abban, hogy a városi közlekedés a Super SOCO-val prémium élmény megmaradjon.

Szerencsére, az elektromos motorok és robogók minimális karbantartást igényelnek, szemben a robbanó motoros társaikkal. Ugyanakkor, az áramellátás egy kiemelten fontos kérdés. Visszajelzéseitek alapján, hamarosan egy olyan videó készül, amelyben az akkumulátor működéséről és a használatáról szólunk majd.

Leave a Reply

Close Menu