Skip to main content

Elsősorban azoknak ajánljuk a Super SOCO-t, akik érdeklődnek az olyan fogalmak iránt, mint elektromos mobilitás vagy alternatív közlekedési eszköz. Az elektromos robogó és motorkerékpár használata a városban nem csak védi a környezetet, de teljesen új közlekedési élményt is nyújt. Használatuk szinte mindenkinek mosolyt csal első alkalommal az arcára, hiszen teljesen halk, nagyon könnyű a használata, és kellően gyors a városban. 

Kinek ajánljuk még a Super SOCO elektromos robogókat és motorkerékpárokat?

Akik még sosem motoroztak

Első motornak nem szabad nagy köbcentis motort választani, mert könnyen lehet belőle baj. A motoroknak a súlyához képest magas a teljesítményük, aminek a kezeléséhez meg kell szerezni a kellő rutint. 

Sokan választják a Super SOCO modelleket első motornak. A motor könnyű, jól manőverezhető. Használata egyszerű, hiszen nem kell sebességet váltani menet közben, nem kell ismerni a belsőégésű motorok sajátosságait és karbantartási követelményeit sem. Diszkrét hangja van és nincs szagélmény sem, hiszen nincs égéstermék. Karbantartása és üzembentartása olcsó és egyszerű. Sokkal kevesebb alkatrészből áll a meghajtás. Nem utolsó sorban, minden nap “tele tankkal” indulhatsz el, nem kell soha többé megállnod egy benzinkútnál sem.  

Akik elkerülnék a dugókat

Minden budapesti autós ismeri a reggeli dugókat. Amint elkezdődik a szezon és kicsit melegebb lesz, már nem kell ülnöd a dugóban a klímával hűtve magad. 

A motorkerékpárok egyik legnagyobb előnye az autókkal szemben, hogy rövid távon gyorsabbak. A városi rutin megszerzése után sokkal gyorsabban eljuthatsz a munkahelyedre, egyéb célállomásra. Próbáld meg kiszámolni, hogy mennyi benzint, pénzt és időt spórolhatsz meg egy szezon alatt. 

Super SOCO TCAkiknek fontos a környezetvédelem

Érintőlegesen beszéltünk erről a bevezetőben. Az elektromos meghajtás védi a városi levegőt, de mi a helyzet a gyártással? A gyártás még mindig egy kényes kérdés, de ne feledkezzünk meg arról, hogy mivel egyre nagyobb az igény az elektromos meghajtású járművekre, a technológia is reagál erre az igényre, és ezzel az akkumulátorok fejlesztése nagyon jó irányba halad. A célok között van például, hogy az elhasznált akkumulátorok 90%-a is újrahasznosítható legyen. 

Addig is a városi levegőért is sokat tehetünk az elektromos meghajtással. Képzeljük el, amint egy nyári reggelen a körúton több száz, vagy több ezer autó csordogál keresztül. Igazából, minden reggel. Védhetjük a városban élők, sportolók egészségét is. 

Tömegközlekedőknek

Akik tömegközlekedéssel oldják meg a napi munkába járást, már sokat tettek a dugók elkerülése érdekében, de vajon mennyire élvezik az utat és mennyire gyors megoldás? 

Elektromos robogóval bármikor indulsz munkába, biztosan időben oda fogsz érni. Ha összehasonlítod a reggeli vagy esti metrózás élményét az elektromos motorozás élményével, akkor nagyon nehéz lesz késő ősszel visszatérni a tömegközlekedéshez. Ráadásul sokkal rugalmasabb vagy. Reggel bármikor leállhatsz egy új kávézó mellett, vagy ha eszedbe jut valami, könnyedén újratervezheted az útvonalad. 

Super SOCO TSx

Ha számítanak ezek: idő, pénz és stressz

Időt háromszor veszíthetünk, ha autóval közlekedünk. Először, ha dugóba kerülünk. Másodszor, ha nehezen találunk parkolóhelyet. Harmadszor, ha csak több száz méterre találtunk parkolóhelyet. A városi közlekedés sokszor több időbe és idegeskedésbe kerül, mint tervezzük. Ez ismerősen hangzik? Mennyire zavaró?

Elektromos motorral a tervezett időben fogsz odaérni. Élvezni fogod az utazást, és szinte bárhol ingyen parkolhatsz, és kevesebb helyet foglalsz el. 

Futároknak

Megjelent a VS1, amit kifejezetten futároknak fejlesztettek ki. Elektromos futárrobogó szállításra tervezve. A vezetőn kívül még 150 kg teherbírásra tervezték. Az első videónkat a VS1-ről itt nézheted meg.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, gyere el, nézd meg a kínálatunkat és próbáld a legszimpatikusabb modellt.

Tesztvezetésre jelentkezhetsz ITT

Ha kíváncsi vagy, mit gondol handras (Horváth András), akkor nézd meg a videóját a TC-ről.

Leave a Reply

Close Menu