Skip to main content

Megérkezett a CUx után a következő elektromos robogó a CPx. Úgy is mondhatjuk, hogy a nagy testvér, hiszen mindenben nagyobb, de nézzük sorban.

Nagy kerekű elektromos robogó

A CPx elektromos robogó nagyobb kerekeket kapott, ennek köszönhetően élvezhetőbb vele a utazás rosszabb minőségű utakon is. A kerék radial gumiabroncsot kapott a jobb tapadás érdekében. Méretek: első gumiabroncs: 100/80-16, hátsó gumiabroncs: 110/80-14. Nem veszítette el a fürgeségét sem, sőt! A CPx hihetetlenül jól manőverezhető, és kiválóan reagál a “gázkar”-ra.  

Nagyobb hatótáv

A CPx két lítium akkumulátort képes fogadni, így a maximális hatótáv 140 km-re nőtt. A kivehető akkumulátor rendkívüli szabadságot nyújt. Töltheted otthon a lakásodban, vagy a munkahelyen az irodában is, ahol csak szeretnéd. Alapáron 1 akkumulátorral vásárolhatod meg a CPx modellt, de ha szeretnéd, tudunk biztosítani még egyet. A plusz akkumulátor áráról a a Super SOCO értékesítési pontokon tudsz érdeklődni.

Erősebb motor

Nem csak erősebb (csúcsteljesítmény 3000 W) lett a motor, hanem kifinomultabb is (171 Nm). Induláskor nagyon precízen tudod szabályozni a sebességet, de vigyázz, mert ha húzod neki, ez a robogó is dinamikusan fog menni. Az új Super SOCO agymotor még fantasztikusabb élményt fog nyújtani, amint kipróbálod a CPx-et. Amikor mi először ültünk ezen az elektromos robogón, nem akartuk elhinni.

Extra kényelmes ülés

A robogón szeretjük a kényelmet, és az üléspozíció is megkívánja. Ezért a nagy kerekeket és a dinamikus sebességet extra vastag szivaccsal párnázott ülésen élvezheted.

CPX extra szivacsSzélvédő plexi

Szintén újdonság a szélvédő plexi, ami nagyban növeli a komfortérzetet a robogón. Elektromos robogóval halkan és magas komfort érzettel fogsz suhanni a városban, főleg a CPx-el. A plexi természetesen le is szerelhető, amennyiben szeretnéd élvezni a hűsítő nyári menetszelet.

CPX plexi

 

Egykaros hátsó kerékfelfüggesztés

Az egykaros hátsó kerékfelfüggesztésnek köszönhetően olyan egyszerű leszerelni a hátsó kereket, mint az autók esetében. Igazából könnyebb, mert a közép sztenderre állítva máris neki foghatsz levenni a kereket. 

LED fényszórók, LED-es kijelző, CBS kombinált fékrendszer már természetes a Super SOCO vásárlóknak. Az új elektromos robogó rendelkezik még újdonságokkal. A sebesség mód kapcsoló alatt található a hátramenet kapcsoló, ami nagyon hasznos lehet manőverezéseknél. Én rendszeresen így álltam be a garázsomba vele.  

A CPx lenyűgöző modell, nagyon szeretjük az első perctől. Ha kedved kaptál, vagy kíváncsi lettél erre az elektromos robogóra, gyere el valamelyik Super SOCO értékesítési pontra, ahol tesztvezetés után magad is meggyőződhetsz arról, hogy nem túloztunk. 

Amennyiben szívesen eljönnél tesztvezetésre, kérek, hogy az alábbi linken regisztrálj egy időpontot. Nyugodtan szedd össze a kérdéseidet, mindenre szívesen válaszolunk. 

Várunk szeretettel!

https://vmotosoco.hu/kapcsolat/#tesztvezetes

Leave a Reply

Close Menu