Skip to main content

„Nekem bizonyíték kell, nem ígéret” – mondta a kisportolt, kosaras fickó a kilencvenes évek férfidezodor reklámjában, és milyen igaza volt! Nekünk, SuperSOCO-soknak is alapelvünk, hogy szép, amit látunk, de még jobb, amit tapasztalunk, ezért is tartjuk fontosnak, hogy leendő vásárlóinknak is legyen lehetősége tapasztalni és átélni mindazt az élményt és biztonságot, amit elektromos motorjaink jelentenek.

Fenntartható, praktikus és vagány

Egyre nagyobb teret hódítanak az elektromos motorok, nemcsak a világban, de hazánkban is. Nemcsak a fenntarthatóság, de a zajszennyezés szempontjából is jóval kifizetődőbb választás egy elektromos motor. Ha SuperSOCO-t választasz, akkor pedig a vagányságról sem kell lemondanod.

Elektromos motor tesztvezetés – élmény és felelősség egyszerre

Azonban a mi tapasztalatunk is az, hogy főleg azok a motorosok, akik a benzingőzös életérzéshez szoktak, kétkedve fogadják az elektromos verziót: vajon képes-e ugyanazt az élményt adni? Nos, nem! Ugyanazt semmiképp, de valami újat egészen biztosan! És hogy mégis mi a közös nevező? Az élmény! Merthogy egy elektromos motort vezetni legalább ugyanakkor élmény, mint benzines társát. Csakhogy emellé még társul társadalmi-és egyéni felelősségvállalás, amitől az ember tényleg nyugodtabb lelkiismerettel fekszik le esténként aludni.

Minden hozzánk érkező érdeklődés esetén azt javasoljuk, hogy akár ültél már motoron, akár nem, jelentkezz be egy tesztvezetésre, mielőtt döntenél. Ugyanis praktikussági és fenntarthatósági szempontok mellett igenis fontos, hogy megérezd, neked való-e egyáltalán a motorozás, ha még sosem próbáltad, illetve régi motorosként pedig érdemes megtapasztalni, hogy mennyire más élmény elektromos motorozás a benzinessel szemben.

Amit mindenképp hozz magaddal az elektromos motor tesztvezetésre

Ha nincs saját bukód, az elektromos motor tesztvezetés mellé biztosítjuk számodra a bukósisakot, azonban mindenképp legyenek nálad az igazolványaid, úgy, mint személyi és/vagy jogosítvány, lakcím kártya. Emellett pedig arra kérünk, hogy a biztonság érdekében, motorozáshoz megfelelő ruházatban érkezz! Honlapunkon keresztül tudsz hozzánk időpontot foglalni, ami után munkatársaink felveszik veled a kapcsolatot.

Jogsi kérdés

Gyakori kérdés, hogy kell-e motoros jogosítvánnyal rendelkezni az elektromos motorjaink vezetéséhez. A1 kategóriás jogosítvány szükséges a TCmax és a CPx L3e motorok használatához. Az összes többi típus vezetéséhez nem szükséges motoros jogsi, elég ha rendelkezel B vagy AM kategóriás járművezetői engedéllyel.

Ha kedvet kaptál, várjuk jelentkezésed ingyenes tesztvezetésünkre!

Leave a Reply

Close Menu