Skip to main content

Képzelj el egy olyan világot, amelyben a döntéseiddel csökkented az ökológiai lábnyomot és túllépve az egyéni érdekeken, az emberek képesek és vannak lehetőségeik is arra, hogy felelősségteljes döntést hozzanak a fenntarthatóbb élet jegyében. A május 3-5 között megrendezésre kerülő eMobility Show éppen ezt az ideát hivatott szolgálni és bemutatni mindazokat az e-mobilitás körébe tartozó kiállítókat, akik hisznek és tesznek is fenntarthatóbb világ létrejöttében.

eMobility Show keretében több izgalmas projekt is bemutatkozik

Ha e-mobilitást emlegetünk, akkor manapság még inkább az elektromos autókra, motorokra, rollerekre és egyéb elektromos árammal hajtott két keréken guruló eszközökre gondolunk, úgy, mint hooverboard stb. Azonban ma már azoknak sem kell szemlesütve pironkodni hobbijuk miatt, akik az aszfalt helyett, a hullámokat hasítják inkább. Az eMobility Show-n többek között a BME Solar Boat Team projekt is bemutatkozik, akik 2014-ben azzal a céllal jöttek létre, hogy Magyarországon elsőként építsenek ember által vezetett, napelemes versenyhajót.

Az e-mobilitás a jövő közlekedési alternatívája

Természetesen az e-motorok, így mi a Super SOCO és számos e-autókereskedés is képviseltetni fogja magát a rendezvényen. A mi célunk is az, hogy megmutassuk az elektromos motorozásban rejlő előnyöket, lehetőségeket és fejlesztéseket. Tesztvezetésre az eseményen nem lesz lehetőség a helyszín adottságai miatt, de későbbi időpontban ingyenes tesztvezetési lehetőséggel igyekszünk segíteni az e-mobilitás iránt érdeklődőket.

Nemcsak az e-járművek mutatják meg magukat az eMobility Show-n

Azonban nemcsak a járművek tekintetében lesz előremutató az esemény. Azoknak is érdemes kilátogatni, akik a jelen és jövőbeli infrastruktúrális megoldásokról szeretnének mélyebben tájékozódni. Számos akkumulátor töltésre specializálódott gyártó is képviselteti majd magát a rendezvényen.

Szóval írjátok fel a naptárba! eMobility Show május 3-5 között a BOK Csarnokban.

Lépj be velünk a jövődbe!

Leave a Reply

Close Menu