Skip to main content

A SuperSoco TS Hunter egy igazi utcai vadászkopó. Megtestesül benne minden, ami a motoros életérzéshez nélkülözhetetlen, miközben új magasságokba emeli az ikonikus TS modellt. A TS Hunter számos újításon esett át elődeihez képest, amely változások nemcsak jobb teljesítményt, de dinamikusabb vezetési élményt is eredményeznek.

Futurisztikus vonalvezetés, izmos megjelenés

Nagyjából ezekkel a jelzőkkel írható le a legjobban a TS Hunter kinézete. Azonban nemcsak külsőségeiben újítottak a tervezők. Meghallva a visszajelzéseket, számos praktikus és hasznos változtatást is alkalmaztak az új gépen. Az első és legfontosabb a tároló mérete. Míg korábban egy tálcányi helyet hagytak a tervezők a tárolásra, most ezt egy mélyebb dobozra cserélték, ami igencsak növeli a vezető komfortérzetét, hisz nemcsak az aksi töltő, de mindenféle egyéb kiegészítő is elfér benne.

A krómozott kormányvégek mellett helyet kapott egy USB-töltő, amivel már menet közben is tölthető az ember mobilja. Valamint a fekete gomb rejtélye is megoldódott, mostantól ez a vészvillogó!

STREET HUNTER elektromos robogó bemutató videó

TS Hunter, a megszelídített vadló

Kialakítását tekintve is sokkal kényelmesebbé varázsolták a TS Huntert. Az új „hármas sűrűségű” párnázott üléssel tovább növelték a komfortérzetet, a stratégiailag elhelyezett motor és az akkumulátor pedig alacsonyabb súlyponthoz járul hozzá, növelve a biztonságot és a vezetési élményt. Az elegáns LED-es fényszórók minden időjárási körülmények között biztosítják a legjobb láthatóságot, az aerodinamikus szárnyak pedig egy igazi sportos külsőt kölcsönöznek ennek az utcai vadlónak.

Okos és biztonságos megoldások a TS Hunterbe építve

A TS Hunter, aki nemcsak szép, de informatív is. A kétkerekű teljesen új, digitális műszerfalat kapott, amely a vezetőt a legfontosabb információkról tájékoztatja, beleértve az akkumulátor állapotát. A 17 hüvelykes kerekek a nagy teljesítményű abroncsokkal párosítva biztonságot és megfelelő tapadást biztosítanak időjárástól és útviszonyoktól függetlenül. A fékrendszert is magasabb szintre emelték, a kombinált fékrendszer (CBS) megbízható fékezőerőt biztosít.

Összegezve, a TS Hunterben egyesül minden, ami egy sportos motorban és egy városi motorban előny lehet.

Leave a Reply

Close Menu